De Jan Broeders wisselbokaal is bij Bridgeclub de Honneur in Sprang Capelle voor het eerst uitgereikt aan de clubkampioenen van 2022-2023.

Jan is ons begin dit jaar helaas ontvallen en heeft zich voor onze vereniging groots ingezet. Hij was lid vanaf het eerste uur toen bridgeclub de Honneur werd opgericht in 1995.

Zo heeft Jan diverse jaren een bestuursfunctie vervult en regelde hij vele jaren de “50 van Sprang”. Tevens was Jan jaren lang wedstrijdleider en arbiter. We missen in hem een goede vriend en markante man van onze vereniging. Het bestuur heeft daarom de ”Jan Broeders wisselbokaal” ingesteld om Jan op deze manier te eren. De wisselbokaal zal ieder jaar op de slotdrive van de vereniging worden doorgegeven aan degenen die dat seizoen de hoogste score in de gespeelde competitie hebben behaald. De winnaars van 2022/23 zijn Anja van Haren en Rina Hoefnagel. Omdat de beker ieder jaar wordt doorgegeven, ontvangen zij ook een certificaat naast de wisselbeker.

Het was een gezellige avond en de voorzitter bedankte een ieder die zich op vrijwillige basis voor onze club heeft ingezet. Een vereniging kan alleen maar goed draaien als de leden een helpende hand bieden en daar hebben we bij bridgeclub de Honneur niet over te klagen. We hebben deze avond 5 rondes gespeeld zodat er genoeg tijd overbleef om onder het genot van een lekker hapje en drankje nog wat na te kaarten. Inmiddels breekt de zomervakantie bijna aan. Dan is het weer tijd voor andere leuke dingen. Voor wie in de zomer wil blijven bridgen is er volop gelegenheid. Op diverse plaatsen kan men deelnemen aan een zomerdrive. En in de tweede week van mei hebben we nog de fiets-/autodrive. Een gezellige dag voor leden en niet leden. We starten dan ’s morgens om 09.00 uur vanuit Sporthal de Slagen. Het bestuur wenst een ieder een goede zomervakantie. We hopen elkaar, na veel zonnige dagen, te ontmoeten op onze vaste clubavond donderdag 7 september (competitie 2023/24) in Sporthal de Slagen te Waalwijk.