S.V. Capelle ging zaterdag in Dongen op bezoek bij DVVC. Het kwam al vroeg in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong via Ferry Caron. Halverwege de eerste helft was de Capelle defensie niet attent bij een corner en konden de gasteren hiervan profiteren: 1-1. Even later toch weer de voorsprong voor Capelle. Een lange pass van Geert van den Broek kwam bij Ferry Caron, die de 1-2 aantekende. Kort hierna werd het 1-3 via Justin van Ark. Na de rust een mooie steekpass van Glenn Vos op Justin van Ark, die de 1-4 op het scorebord bracht. S.V. Capelle kreeg nog diverse mogelijkheden en aan de andere kant van het veld zag DVVC een strafschop gestopt worden door Capelle keeper Jasper Verduijn, maar het bleef bij 1-4. Door deze overwinning heeft S.V. Capelle na 3 wedstrijden nog steeds de maximale score. Zaterdag 14 oktober speelt S.V. Capelle op het eigen Mandemakers Sportpark tegen UVV’40 uit Ulvenhout (14.30 uur).