S.V. Capelle voetbalde zaterdag op het eigen Mandemakers Sportpark tegen UVV ’40 uit Ulvenhout. S.V. Capelle begon aardig aan de wedstrijd en had pech toen in de 10e minuut bij dezelfde aanval Justin van Ark en Glenn Vos achter elkaar de lat raakten. Gaandeweg de eerste helft werd het spel van Capelle rommeliger met veel onnodig balverlies. Toch kwam S.V. Capelle op slag van rust op voorsprong. Een mooie vrije trap van Bart Vermeulen belandde in de kruising van het UVV’40 doel en dus 1-0.

In de tweede helft werd het spel van S.V. Capelle er niet beter op met de nodige foute passes. UVV’40 kreeg veel corners, waarmee het gevaarlijk was, maar was onzorgvuldig in de afwerking. Aan de andere kant van het veld kreeg S.V. Capelle nauwelijks kansen om de wedstrijd te beslissen, waardoor het tot het einde spannend bleef. Het bleef echter bij 1-0, mede dankzij goed keeperswerk van Jasper Verduijn. Door deze overwinning blijft S.V. Capelle gedeeld koploper in de 4e klasse F. Zaterdag 21 oktober is S.V. Capelle vrij en zaterdag 28-10 wacht de uitwedstrijd tegen medekoploper TSC zaterdag.