RWB won de laatste competitiewedstrijd uit tegen Irene’58 met 0-5. Doordat RFC de laatste wedstrijd tegen NEO’25 met 1-5 won eindigt RWB op de 2e plaats en gaat het door naar de nacompetitie.

In de eerste helft kwam RWB in Den Hout wat moeizaam op gang, kreeg wel wat kansen maar kon toen nog niet het verschil maken. Na rust kwam de doelpuntenmachine van RWB al snel op gang. Verantwoordelijk voor de vijf doelpunten waren deze middag Keven Remie en Bram van Iersel. Kevin Remie opende de score en zou dit doelpunt uiteindelijk uitbouwen tot een hattrick. Hoewel een hattrick in het voetbal niet zo vaak voorkomt was het dit seizoen zeker niet de eerste hattrick van Kevin Remie. Tussen de drie doelpunten van Kevin Remie scoorde Bram van Iersel de overige twee doelpunten. RWB mist het kampioenschap op één puntje, maar kan terugkijken op een goed seizoen. De tweede plaats met 55 punten uit 22 wedstrijden, 113 gescoorde doelpunten en 23 tegendoelpunten (doelsaldo van 90) onderstrepen dit.

Doordat RWB eindigt op de tweede plaats, mag het in de nacompetitie starten met een thuiswedstrijd. De eerste wedstrijd in deze nacompetitie wordt gespeeld op zaterdag 1 juni. RWB ontvangt dan op Sportpark de Gaard het team van Vlijmense Boys.