RWB-JO13 stond heel het seizoen samen met vv Baardwijk JO13-1 bovenaan. Op de laatste dag stond RWB JO13-1 met 1 punt voor en konden beide teams nog kampioen worden. Na een gezamenlijk ontbijt op de club en een geweldige line up met vuurwerk en heel veel publiek van beide teams begon de wedstrijd op de Gaard.

Binnen 8 minuten stond RWB op een 2-0 voorsprong. De doelpunten werden gemaakt door Jens Brouwer en Gino van Mil. De wedstrijd werd spannend door een eigen doelpunt in de laatste seconde voor rust. Ruststand 2-1.

Na rust kwam Baardwijk fel uit de kleedkamers en hadden een aantal kansen. Uiteindelijk maakt RWB door een schitterend doelpunt van Sepp van der Schans, een schot met rechts, zijn sterke been is links, over de keeper van Baardwijk heen. Een feest op het hoofdveld van RWB met 3-1 voor RWB. Baardwijk had nog een grote kans vanuit een vrije trap, die onderkant lat net niet over de lijn was. Uiteindelijk kreeg RWB nog een penalty in de laatste minuut en deze werd gemist. Na deze penalty floot de scheidsrechter af en kon het feest beginnen!

RWB JO13-1 speelde dit seizoen voor het eerst op groot veld en na 2 fases 2e te zijn geworden, zijn ze in de belangrijkste fase kampioen geworden.

Ook Baardwijk heeft een mooi seizoen gedraaid en de Waalwijkse clubs zijn 1 en 2 geworden. Er was een camera aanwezig, die alles heeft vastgelegd om later terug te kijken en actiefoto’s zijn gemaakt door Studiowebshot.

RWB JO13-1 wil alle supporters bedanken voor hun steun. Volgende week speelt RWB JO13-1 nog een afsluitend thuistoernooi.