We speelden de slotdrive van het seizoen. Met ingang van 4 juni gaan we tot eind augustus de zomeravond drive spelen, deze staat ook open voor spelers die geen lid zijn van onze vereniging. Belangstellenden worden verzocht hiervoor contact op te nemen met Hanny de Rooij (zie onder). Begin september starten we weer met de competitie.

Voordat de uitslag van de slotdrive bekend werd gemaakt, werden ook de clubkampioenen gehuldigd. Het was tot de laatste weken een spannende strijd tussen Hanny met partner Maarten en Riet en Harry. Het resultaat van de laatste week viel in het voordeel uit van Hanny en Maarten en daarmee werden zij clubkampioen van seizoen 2023-2024.

De slotdrive werd top-integraal over drie lijnen gespeeld, dat wil zeggen alle drie de lijnen speelden dezelfde spellen. Bij deze wedstrijd draaide het niet om de procenten maar om de te vergaren ’imps’. Een andere spelvorm waarbij het maken van het contract belangrijker was dan een extra overslag. Down gaan of de manche niet uitbieden werd zwaar ’bestraft’ door veel imps in de min.

Uitslag slotdrive op 28 mei

1 Hanny de Rooij en Maarten van de Pas 64 imp

2 Elly Willemen en Huub van Halder 62 imp

3 Frouktje Wijma en Jan de Leijer 45 imp

4 louis Slaats en Arnold Dupont 44 imp

5 Hugien van Neutegem en Andrea Schreurs 27 imp

Wij spelen elke dinsdagavond onze competitieavond in sporthal de Slagen en daarnaast spelen we ook op maandagmiddag in buurthuis Zanddonk, op maandag staat voor iedereen open. Mocht u interesse hierin hebben, wilt u zich dan vooraf aanmelden bij Hanny de Rooij.

E-mailadres: bcwaalwijk2@gmail.com. Voor meer contact gegevens zie onze website bcwaalwijk.nl.

Voor meer informatie over de beginnerscursus kunt u zich aanmelden bij: Janny Verstijnen, 06-16692483 of per e-mail: jannyverstijnen@ziggo.nl