Zaterdagochtend 17 aug waren alle ingrediënten op het Mandemakers Sportpark aanwezig voor een lekker potje voetbal. Mooi weer en vers gras dat nog niet eerder bespeeld is en veel supporters.

De JO11 was deze keer aan de beurt om bij sv Capelle te spelen. In deze leeftijdscategorie waren alle clubs uit de gemeente Waalwijk aanwezig. Om 9.30 uur starten de wedstrijden onder leiding van de scheidsrechters: Jens, Jayden, Kevin, Daan, Quinten, Nino en Gerben. Rond 1230 was de laatste van 21 leuke potjes gespeeld. VV Waspik won 5 wedstrijden en speelde 1 wedstrijd gelijk, dus was de uiteindelijke winnaar.

7de plaats SSC'55

In het overall klassement eindigde SV Capelle op de 4de plaats. Door vakanties en andere oorzaken speelde er helaas maar drie teams mee. De JO13 en de JO19 eindigde beide op de 4de plaats.