RWB zakte zaterdag 28 september in Gameren door het ijs en moest naar huis met een 5-2 nederlaag. Met GVV’63 kwam het een ploeg tegen die vorig jaar degradeerde uit de 3e klasse met een behoorlijke brok ervaring. Het had ook de pech dat GVV’63 weer kan beschikken over Mathijs Libbers. Na er lang uit te hebben gelegen, stond Mathijs Libbers bij GVV’63 in de spits en scoorde twee keer, terwijl RWB zijn spits Kevin Remie door een blessure voorlopig zal moeten missen. Tekenend voor de off-day van RWB was het feit dat bij 4 van de 5 goals van GVV’63 de assist van een RWB-er kwam. RWB begon slecht aan de wedstrijd en stond al na 11 minuten voetballen op een 2-0 achterstand. Net voor rust kwam RWB terug in de wedstrijd en zorgde Bram van Iersel voor de ruststand van 2-1. Met goede moed, gesterkt door de aansluittreffer net voor rust, kwam RWB na rust uit de kleedkamer. In het middengedeelte van de 2e helft drukte GVV’63 echter definitief door naar 5-1. 10 Minuten voor tijd deed RWB via Jonne Clijsen nog iets terug, scoorde 5-2 maar de overwinning was toen voor GVV’63 reeds binnen.

Volgende week kan RWB meteen revanche nemen door in de derby van Sportpark De Gaard tegen NEO’25 een goede prestatie op de mat te leggen. De wedstijd RWB – NEO’25 op zaterdag 5 oktober start om 14.30 uur.