Het gaat goed met de meidenteams van WSC. Vorige week werd ons meidenteam de MO21-1 kampioen en zaterdag 19 oktober ons meidenteam de MO17-1. Onder begeleiding van trainer/leider/coach Richard Janssen en trainer Bjorn Bijkerk heeft MO17-1 de kampioenstitel binnen gehaald.

WSC moest minimaal gelijk spelen om kampioen te kunnen worden. Bij een gelijkspel zou het doelsaldo bepalend kunnen zijn. Dus alleen winnen zou vandaag de zekerheid geven om kampioen te worden. In de eerste helft was het nog vrij onzeker of ze de titel zouden gaan binnenslepen want ze gingen met een achterstand van 1-3 de rust in. In de tweede helft kwamen ze heel goed de kleedkamer uit en domineerden ze het spel volledig waardoor er voldoende kansen werden gecreëerd en de tegenstander nauwelijks meer op de helft van WSC is geweest. Uiteindelijk wist WSC nog 3 keer te scoren waardoor de wedstrijd eindigde met een 4-3 overwinning voor WSC.

Meiden en staf gefeliciteerd en op naar de tweede periode!