NEO’25 speelde tegen Borkel en Schaft in Valkenswaard een wedstrijd die in het tekens stond van aanhaken of plaatsnemen in de wachtkamer van 4e klasse E.

Direct na de aftrap een afgekeurd doelpunt van Noah van Caem in verband met vermeend buitenspel. Vervolgens golfde het spel op en neer met kansen aan beide zijde en waar doelman Kevin Akkermans paraat was op een knal van Gullik. In de 34e minuut promoveerde Julian Vos met de punt van de schoen een vrije trap van Lars tot de 0-1. Even later een domper van jewelste toen Julian Vos per brancard het veld moest verlaten en Lars de Bruin hem kwam vervangen. Met een knappe redding op de lijn voorkwam hij bij zijn eerste balcontact de tegentreffer. Eén minuut voor rust was het Niels Veraa die de bal van keeper Gulpers in de voeten geschoven kreeg en de 0-2 noteerde. In de blessure tijd ramde Noah van Caem de bal nogmaals onhoudbaar in de touwen.

Direct na rust bekroonde Lars van Caem zijn sterk optreden met de 0-4 door bij een corner op de juiste plaats te staan. NEO vergat een grote score neer te zetten en na diverse wisselingen werd het spel slordiger. Uiteindelijk maakte BES nog zijn verdiende treffer wat de eindstand bepaalde op 1-4. Na het aankomende vrije weekend speelt NEO’25 de volgende competitie wedstrijd is op 2 november in sportpark De Gaard. De tegenstander is dan Margriet uit Oss, aanvang 15.00 uur.